Återbruksdesign

Jag syr och säljer produkter sydda av textilier inköpta på loppmarknader och i secondhandbutiker. Lakan, gardiner dukar med mera. Allt tillverkas i egen ateljé. Tillgången på lämplig textil styr utbudet och jag syr därför bara i små serier.

Återbruk - för miljöns skull

Jag strävar efter att använda återbrukat material i så stor utsträckning som möjligt. Gardiner, stuvbitar, dukar, lakan, duschdraperier och fleecefiltar. Blixtlås och tråd köper jag däremot för det mesta nytt.

Mina tyger

Tygerna köper jag på loppisar och på nätet. Naturligtvis klassiker från 1960- och 70-talen, men även tyger av senare årgångar. Gärna från IKEA som har producerat många fantastiska mönster genom åren.

Alla gamla tyger är tvättade, eller så har de fått ligga i frysen ett par dagar. Eftersom tygerna är använda förekommer en del små fläckar och skador. Arv efter ett tidigare liv! Men det betyder inte att produkten är felaktig.

Försäljning

Webbshoppen är stängd från och med 19/1 2022. Min huvudsakliga försäljningskanal är numera återbruksgallerian Re:store Höga Kusten, Härnösand. Under september och oktober pausar jag dock försäljningen för att hinna sy ikapp. Återkommer med nytt sortiment i november!

www.restorehk.se

Följ mig på sociala medier

Bästa sättet att hålla koll på vilka produkter som är aktuella för tillfället!

Vill du handla av mig?

Min huvudsakliga säljkanal är numera återbruksgallerian Re:store Höga kusten, Härnösand.
För tillfället har jag dock pausat försäljningen där.
Återkommer med nytt sortiment i november.

Vill du handla direkt av mig? Skicka direktmeddelande
via sociala medier eller använd kontaktformuläret här bredvid.

Alla priser inklusive moms 25%

Jag är godkänd för F-skatt.

Katt finns i hemmet.